)

 

Hjem
Om oss
Dagboka
Om Bernern
Bilder
Linker
Gjestebok
Venner
Kontakt

 

Dagbok mars 2006

22.mars 2006

Jeg (Cathrine) har levert hovedfagsoppgaven min :-) Jippi! Det tok meg mange år, men har vært veldig gøy. Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på en OK karakter. Bildene er av Gandhi som oppmuntrer en sliten oppgave-skriver, han og P og M har som seg hør og bør fått sin takk i forordet :-) Nok om en tobeint statist, det er jo de fire-beinte denne sida handler om! Alle dyra har det bare bra og gutta har nytt vårsola hver dag i flere uker nå. Vi setter på de langlinene, så leker de (ofte i flere timer) med Ghera på siden av huset. Gandhi liker å ligge øverst i lia, som en konge skuer han over Sørjordet og boffer om han synes det er noe vi burde bli oppmerksomme på:-) Gutta er i ferd med å bli litt mer voksne nå. Er ikke helt på tuppa lenger og må ikke løpe etter alt som rører seg eller bjeffe på alt de ser. Et boff holder ofte, så kommer de til meg for å få godbit, fordi de synes de var så flinke som stoppa i tide. Når det er sagt har Mandela lånt Gandhis bomull og oppfører seg akkurat som Gandhi gjorde når han var pyton pubertetslus for en måneds tid siden :-)

 

De er gode og det er helt greit at de bytter på å være umulige, også skal de jo ikke være 18 og 22 mnd hele livet :-) Mandela er selv i umulige tider mye mindre sta enn Gandhi, men tar det igjen på fart og bjeffing.

Fredagskvelden var Ghera hos oss. Det var en spesiell aften for to unge herremenn å få en dame inn i huset.Prestis synes også det var litt kult. Først viste hun den vanlige ryggen og la øra bakover, men Ghera har sine egne katter og brydde seg ikke om henne. Slikt kunne P like, så da Ghera sovna på teppet var hun borte å snuste på labbene hennes:-) Det var til tider litt kaotiske tilstander. Voffsene måtte jo forstå at de ikke kunne herje inne slik de gjør ute hver dag, men det gikk overraskende bra. Med Ghera i sofaen hørte faktisk G og M på "legge seg"....helt til neste gang frøkna rørte på seg...hehe;-)

I går forvilla vi oss nok en gang inn på bronsemerke trening. Vi har jo ikke tenkt å ta noe bronsemerke (!), men vi klarer visst å blingse på treningsplanen hver gang det er på tapetet. I går rakk vi å si hei med kraftige bjeff og ul før vi gikk i bilen igjen og angra på at vi ikke dro på Bernerklubben isteden.

 

Tenk at han goingen her kan være et "bjeffe og dra monster" ;-)

 

Treningsgruppe og Bernerklubb er på samme kveld, så vi må velge og nå har det vært så mye jobbing at vi ikke har vært på noen av de på lenge. Hm..., men neste uke blir det nok en ordning ..jada ;-) På kveldene har vi gått turer. Forrige kvelden gikk vi forbi en fotballkamp og gutta fikk pølse i bua. I helga var Gandhi og Erlend på langtur ved Bjønnåsen. Vi møter mange hunder og folk, så bikkjene blir stadig flinkere til å takle utfordringer. Gandhi har blitt mindre usikker og Mandela kan de fleste dager gå forbi små hunder og folk og på svært gode dager: også store hunder ;-) Gutta er for øvrig som tenåringer flest: perlevenner (som på bildet), det ene øyeblikket og fyker på hverandre av det minste knurr det neste.

4. mars

Prestis slutter aldri å overraske. Nå har villkatten, som vanligvis nekter å bli tatt på alle andre steder enn på hodet, forelsket seg i hårbørsten! Hun maler og gnir seg inntill alle bøkene på pulten og elsker og børstes feil vei :-) Det har kommet ytterligere en nyvinning inn i Prestis sitt liv denne helgen: en strikka kattemyntemus. Så nå ligger hun på badet og sniffer.

Gandhi sine nye røntgenresultater er kommet og denne gangen er han røntget fri for HD med graden B. Leddene hans har altså endret seg siden 1 års alder eller marginene har hele tiden vært så små at det denne gangen ble lest som B og sist som C. Broren hans har oppnådd samme resultat, så nå er det to frie gutter etter Alma og Mimas :-) Vi gratulerer nevø Albin også med A'er over hele fjøla-det er godt at de store tunge gutta slipper å streve med HD :-)

Som tideligere meddelt her i dagboka har jo guttaboys forelska seg og i kveld fikk vi et hylende bevis på at Ghera savnes når hun er vekke. Vi har nemlig skaffa oss videokamera og tok film av de tre lekekompisene forrige helg. Siden "Tore på Sporet" og "Med hjarte på rette staden" ikke er på favorittlista vår tok vi fram denne filmen i kveld. Det finnes vel ikke den eneste ting som frister mer en lørdagskveld ;-)? Anyway. Vi så først noen snutter med Gandhi, Mandela og San Sebastian. Gutta ga fra seg noen små boff og spissa øra innemellom. Løp til døra når vi ropte på San Sebastian osv.

Kompani Kaos

Det gikk altså relativt gemyttelig for seg, men det var før dama med stor M gjorde sin entrè på filmlerettet! Da satte de nemlig igang et hylekor som låt som "Olga Marie, Norheim og Gandhi hører Jan Werner" på en gang. Vi to-beinte begynte å le og bidro til at støynivået i Prins Sverre Magnus sin dåp tideligere på dagen ble å regne som en mild lur i forhold. For å få ro gikk vi ut for å bevise at Ghera ikke var der. Gutta løp som gale ut døra og rundt den snøfonna hun pleier å dukke opp bak . De konstanterte at hun var borte, men lekesloss litt med hverandre for gode minners skyld og la seg fornøyd til å sove da vi kom inn igjen :-)

 

Tilbake til dagboka