Hjem
Om oss
Dagboka
Om Bernern
Bilder
Linker
Gjestebok
Venner
Kontakt

 

 

Prestis kom høsten 2003 til Prestegården i Bø, da til enhver tid bolig for minst en av oss tobeinte. Hun kom som en gave fra veterinærvenninne Inger Halle som ikke hadde lyst til å avlive kattungen på ca. 5 uker som noen hadde forlatt i en eske. Inger synes det var for mye liv i henne og det er vi veldig glade for. 9. august 2010 måtte vi si hadet til Prestisen vår og er i dag takknemlige for at vi i 7 fine år fikk lov til å være hennes familie.

 

 

 

Ett år etter at Prestis kom gikk drømmen om hund i oppfyllelse og Gandhi ble hentet fra Kennel Apoletano på Notodden 17.juli, en dag etter at vi hentet nøkler til vårt første felles hjem på Strømmen. Gandhi viste seg raskt som en skikkelig godklump og fikk den ære av å bli oppkalt etter husets dronning og bærer derfor til fint navnet: Prestis av Apoletano.

 

Vi visste allerede før vi fikk Gandhi at vi ønsket oss to hunder og det var på nytt stor spenning da vi bestemte oss for å takke ja til en ny valp fra Notodden 4 måneder senere. 21. november tok vi på nytt turen til Bjørg Brenne og hentet hjem et lite vidunder med sorte fregner på nesa som ga han det karakteristiske navnet: Ruterkongen av Apoletano. Hjemme fikk han navnet Mandela og ble raskt husets kjappeste:-)

 

Sandnesgutten Erlend, Prestis og Gandhi gjorde altså Romerikinger av seg (Cathrine var vel det strengt tatt fra før)da Erlend fikk jobb i TNS norsk Gallup,høsten 2004. Rekkehusleiligheten vi kjøpte lå bra til for både to-beinte og fire-beinte, tatt i betraktning at vi bodde så nære Oslo.

 

Høsten 2006 fikk vi Wangari fra Volvat dyreklinikk. Strømmen er som kjent drømmen, men Cathrines senterpartistiske hjerte banket for enn mer perifèr og grønn framtid.

 

 

 

Høsten 2007 gikk drømmen i oppfyllelse og vi flytta til et lite rødt hus i Åmot, Modum kommune i Buskerud. I dag kombinerer vi hjemmekontor og Oslo-jobbing og voffsegutta er ute så mye de vil på 5 mål med sauegjerde rundt :-) Også har vi fått nydelige turmuligheter rett utenfor stuedøra.

 

 

 

 

 

Om Prestis

Om Gandhi

Om Mandela
Om Wangari
Historier